Laadpaal

Bezoekt u ons met een elektrische auto? U kunt hem gratis opladen tijdens uw afspraak.

Leidingregistratie

Met een gyroscoop kunnen we zeer nauwkeurig de ligging van bestaande leidingen registreren en vastleggen op basis van x-, y-, z-coördinaten.

Boorequipment

Onze boorploegen zijn volledig zelfvoorzienend. Alle benodigde machines en gereedschappen hebben wij in eigen beheer.  

Localisatie boorkop

We lokaliseren de boorkop met een walk-over meetsysteem. In dit filmpje legt een medewerker uit hoe dat werkt. 

Buishaspels

We hebben 40 buishaspels in eigen beheer en zijn voor projectleveranties dus niet afhankelijk van derden.

Boormachine JT8020

Met de Ditch Witch JT8020 kunnen boringen tot 500 meter worden gerealiseerd.

Avegaarboren

We realiseren een gestuurde avegaarboring wanneer verdringing van grondlagen zo veel mogelijk moet worden voorkomen. Bijvoorbeeld wanneer kabels en leidingen een spoorrails moeten kruisen.

Aanleg

Op onze projecten zetten we mini- en midigravers in voor het zware graafwerk. Aan de 'voorsteker' de belangrijke taak de bestaande kabels en leidingen vrij te graven.

Kabellier

Met een kabellier trekken we kabels in boringen of de sleuf.

Voor (weg)kruisingen onder de 20 meter kunnen we een buis door de grond slaan met een pneumatische bodemraket.

Montage - glasvezel

Glasvezellassen is een secuur werk waarbij de omgeving schoon en droog moet zijn. Wij lassen glasvezel in een speciaal daarvoor ingerichte bedrijfswagen.

Montage - koper

Koperlassen gebeurt in een zogenaamd lasgat. De lastent zorgt voor bescherming tijdens het lasproces en houdt de lasser droog en uit de wind.

Werkplaats

Onderhoud van materieel en bedrijfswagens wordt in eigen beheer uitgevoerd.

De leiding in de grond

Onze wortels liggen bij het aanleggen en monteren van telefoonverbindingen. Deze wereld van de telecommunicatie is continue in beweging. Nieuwe aanbieders en nieuwe diensten bepalen het beeld. Particulieren en organisaties willen meer dan spraakverbindingen. Toegang is het motto. Snelle (glasvezel)verbindingen zijn hierbij essentieel.

Maar er is ondergronds meer wat ons verbind. Ook het aanleggen en monteren van nutsvoorzieningen zoals electra, water en gas behoort tot de mogelijkheden.

Aanleg

Met een brede range aan graafmachines zijn wij in staat kabels en leidingen middels open ontgraving aan te brengen.

Montage - koper

Een groot deel van ons spraak en dataverkeer gaat over een wijdvertakt kopernetwerk. Onze kopermonteurs realiseren klantaansluitingen binnen het netwerk van KPN. 

Montage - glasvezel

Zowel bedrijven als consumenten maken in toenemende mate gebruik van datanetwerken. Glasvezel voorziet in deze behoefte. Of het nu gaat om verbindingen voor de bekende providers of een point-to-point verbinding tussen (bedrijfs)panden, onze monteurs zijn u graag van dienst. Verbindingen kunnen inclusief OTDR rapportage worden opgeleverd.

Deel deze pagina