Laadpaal

Bezoekt u ons met een elektrische auto? U kunt hem gratis opladen tijdens uw afspraak.

Leidingregistratie

Met een gyroscoop kunnen we zeer nauwkeurig de ligging van bestaande leidingen registreren en vastleggen op basis van x-, y-, z-coördinaten.

Boorequipment

Onze boorploegen zijn volledig zelfvoorzienend. Alle benodigde machines en gereedschappen hebben wij in eigen beheer.  

Localisatie boorkop

We lokaliseren de boorkop met een walk-over meetsysteem. In dit filmpje legt een medewerker uit hoe dat werkt. 

Buishaspels

We hebben 40 buishaspels in eigen beheer en zijn voor projectleveranties dus niet afhankelijk van derden.

Boormachine JT8020

Met de Ditch Witch JT8020 kunnen boringen tot 500 meter worden gerealiseerd.

Avegaarboren

We realiseren een gestuurde avegaarboring wanneer verdringing van grondlagen zo veel mogelijk moet worden voorkomen. Bijvoorbeeld wanneer kabels en leidingen een spoorrails moeten kruisen.

Aanleg

Op onze projecten zetten we mini- en midigravers in voor het zware graafwerk. Aan de 'voorsteker' de belangrijke taak de bestaande kabels en leidingen vrij te graven.

Kabellier

Met een kabellier trekken we kabels in boringen of de sleuf.

Voor (weg)kruisingen onder de 20 meter kunnen we een buis door de grond slaan met een pneumatische bodemraket.

Montage - glasvezel

Glasvezellassen is een secuur werk waarbij de omgeving schoon en droog moet zijn. Wij lassen glasvezel in een speciaal daarvoor ingerichte bedrijfswagen.

Montage - koper

Koperlassen gebeurt in een zogenaamd lasgat. De lastent zorgt voor bescherming tijdens het lasproces en houdt de lasser droog en uit de wind.

Werkplaats

Onderhoud van materieel en bedrijfswagens wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Kennis van zaken

Van de Beek maakt zich sterk voor het realiseren van projecten van A tot Z. Of het nu gaat om het ontwerp van een kabel of leidingtracé of een gestuurde boring, wij weten de juiste wegen te bewandelen. Met behulp van geavanceerde landmeetapparatuur wordt vooraf een veldonderzoek gedaan, waarna op ons kantoor een ontwerp wordt gemaakt. Op basis van dit ontwerp worden vergunningen aangevraagd bij de betrokken partijen. Tussentijds wordt er regelmatig gecommuniceerd met de opdrachtgever over de voortgang van het vergunningstraject. Na afronding van dit traject wordt het project gereed gemaakt voor uitvoering, waarbij aandacht wordt geschonken aan het minimaliseren van overlast voor alle betrokkenen.

Trace ontwerp

U wilt van A naar B, wij ontwerpen graag het trace. Onze ervaring in combinatie met geavanceerde software vormen hierbij een ideale mix.

Vergunningstraject

Wij zijn gespecialiseerd in het aanvragen van vergunningen bij o.a. Prorail, Rijkswaterstaat, Waterschappen en Provinciale of locale overheden

Revisieverwerking

De aangelegde kabel of leiding wordt op basis van x,y,z coordinaten in DWG formaat aangeleverd.

Deel deze pagina