Laadpaal

Bezoekt u ons met een elektrische auto? U kunt hem gratis opladen tijdens uw afspraak.

Leidingregistratie

Met een gyroscoop kunnen we zeer nauwkeurig de ligging van bestaande leidingen registreren en vastleggen op basis van x-, y-, z-coördinaten.

Boorequipment

Onze boorploegen zijn volledig zelfvoorzienend. Alle benodigde machines en gereedschappen hebben wij in eigen beheer.  

Localisatie boorkop

We lokaliseren de boorkop met een walk-over meetsysteem. In dit filmpje legt een medewerker uit hoe dat werkt. 

Buishaspels

We hebben 40 buishaspels in eigen beheer en zijn voor projectleveranties dus niet afhankelijk van derden.

Boormachine JT8020

Met de Ditch Witch JT8020 kunnen boringen tot 500 meter worden gerealiseerd.

Avegaarboren

We realiseren een gestuurde avegaarboring wanneer verdringing van grondlagen zo veel mogelijk moet worden voorkomen. Bijvoorbeeld wanneer kabels en leidingen een spoorrails moeten kruisen.

Aanleg

Op onze projecten zetten we mini- en midigravers in voor het zware graafwerk. Aan de 'voorsteker' de belangrijke taak de bestaande kabels en leidingen vrij te graven.

Kabellier

Met een kabellier trekken we kabels in boringen of de sleuf.

Voor (weg)kruisingen onder de 20 meter kunnen we een buis door de grond slaan met een pneumatische bodemraket.

Montage - glasvezel

Glasvezellassen is een secuur werk waarbij de omgeving schoon en droog moet zijn. Wij lassen glasvezel in een speciaal daarvoor ingerichte bedrijfswagen.

Montage - koper

Koperlassen gebeurt in een zogenaamd lasgat. De lastent zorgt voor bescherming tijdens het lasproces en houdt de lasser droog en uit de wind.

Werkplaats

Onderhoud van materieel en bedrijfswagens wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Bedrijfspand

Over ons

Technologische ontwikkelingen veranderen de maatschappij. Moderne energiebronnen leveren de drijvende kracht: stroom. Communicatie kent geen beperkingen meer door tijd of afstand, terwijl de integratie van spraak en data de toon zet. De wereld wordt een groot netwerk. Een netwerk dat bestaat bij de gratie van een steeds complexer wordende infrastructuur. Het beste bewijs hiervoor vindt u dichtbij of zelfs in de grond. Wegen, bruggen, kabels, leidingen: nooit lijkt de capaciteit voldoende. Daarmee staat u voor een uitdaging op zich. De ruimte is beperkt, de grond raakt vol. Uitbreiding van de infrastructuur is dan ook het werk van specialisten. Het werk van Van de Beek Bedrijven, gespecialiseerd in de kabel- en leidingeninfrastructuur.

Veelzijdig

We beschikken over de mensen en middelen om kabel en leiding tracés van A tot Z te aan te brengen. Of dit nu is door middel van open ontgraving of met behulp van sleufloze technieken, we zijn in staat om dit volledig in eigen beheer uit te voeren.

Flexibel

Vanwege de korte lijnen binnen ons familiebedrijf zijn we in staat snel in te spelen op uw vraag. We hechten hierbij veel waarde aan het persoonlijk contact.

Deskundig

Sinds 1977 is het bedrijf al actief binnen de ondergrondse infra. Mede door ons vaste personeelsbestand is er veel ervaring aanwezig. Deze ervaring in combinatie met de benodigde certificeringen zorgt ervoor dat projecten professioneel en conform de geldende regelgeving uitgevoerd worden.

Deel deze pagina

Certificeringen

 • VCA Railinfra

  VCA Railinfra

 • VCA

  VCA

 • ISO 9001

  ISO 9001

 • CKB

  CKB